Brownie – FIT
Kochani! Zauważyliśmy, że przepadacie za naszymi słodkimi przepisami, dlatego mamy dla Was przepis na FIT BROWNIE bez cukru, bez mąki, bez tłuszczu!
Składniki
- 70 g kaszy jaglanej suchej
- 400 g czerwonej fasoli
- 2 szt. bananów
- 3 jajka
- 3 łyżki miodu
- 4 łyżki kakao
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Sposób przygotowania
-
Ugotuj kaszę jaglaną: Kaszę jaglaną należy ugotować, a następnie ostudzić.
-
Przygotuj fasolę: Odsączyć fasolę oraz dodać wszystkie pozostałe składniki.
-
Zmiksuj składniki: Całość zblendować na gładką masę.
-
Pieczenie: Masę przelać do tortownicy i piec ok. 30 minut w temperaturze 180°C. Ciasto ostudzić.
-
Polewa czekoladowa: Roztopić czekoladę deserową z odrobiną mleka i oblać ciasto.